Bugun...



BAŞKAN MÜNÜ KANAR AÇIKLADI İNEGÖLSPOR’UN KASASINA 90 BİN TL GİRDİ

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, maske destekleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Kanar, 10 bin maske desteği alındığını ve İnegölspor kulübünün kasasına 90 bin TL girdiğini ifade etti.

facebook-paylas
Tarih: 01-07-2020 13:55

BAŞKAN MÜNÜ KANAR AÇIKLADI İNEGÖLSPOR’UN KASASINA 90 BİN TL GİRDİ

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, maske destekleri konusunda açıklamalarda bulundu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kanar, şu ifadeleri kullandı; “Öncelikle desteklerini esirgemeyen tüm İnegölspor severlerine teşekkür ediyoruz. Malumunuz pandemi süreci nedeni ile maske takılması ile ilgili devlet yetkililerimiz tarafından açıklamalarda bulunuldu. Bizlerde hem İnegölspor sevdasını arttırmak hem de İnegölspor’umuza katkı sağlamak amacı ile maske üretimini başlattık” dedi.

10 BİN MASKE ÜRETİLDİ
Maskelerin sayısını ile ilgili açıklamalarda bulunan Kanar, “Şimdiye kadar toplam 10 bin maske üretilip gizlere teslim edildi. İlla bu 10 bin ile sınırlı olacak değil. Desteklerin artması durumunda bizler yine maske üretimini gerçekleştireceğiz” dedi.

GELİR 90 BİN TL
Maske üretiminden toplam 90 bin TL kulübün kasasına girdiğini ifade eden Kanar, “Yaptığımız bu kampanya ile kasamıza toplamda 90 bin TL koymuş olduk. Buda bizim için güzel bir gelişme oldu açıkçası” şeklinde konuştu.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR
Kanar, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Çok şükür maske konusunda gittiğimiz yerlerden geri çevrilmiyoruz. Diğer yandan da kulübe gelir anlamında sizlerin de bildiği gibi kapı kapı dolaşarak bu takımın için her şeyi yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz”




Bu haber 1639 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI