Bugun...



Bursa Valisi Yakup Canbolat'tan yeni yıl mesajı

Bursa Valisi Yakup Canbolat, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

facebook-paylas
Tarih: 31-12-2021 23:47

Bursa Valisi Yakup Canbolat'tan yeni yıl mesajı

Canbolat, mesajında, gerek Türkiye gerekse dünya için birçok önemli gelişmeye sahne olan bir yılın daha geride kaldığını belirtti.

Yeni yılın en iyi şekilde geçmesi için insanlığın enerjisini ve potansiyelini en verimli şekilde değerlendirmesi gerektiğini belirten Canbolat, şunları kaydetti:

"Ülke olarak ise gelişmişliğimize, yerli ve milli oluşumuza karşı başlatılan seferberliğe yine milletçe göğüs germeye çalıştık. Gerek ekonomik, gerekse teknolojik gerekse de psikolojik saldırılar karşısında devletimiz gereken tüm mücadeleyi halkından aldığı moral güç ve destekle yaptı. Ne mutlu bizlere ki millet olarak her sınavda olduğu gibi tehditkar tavırlara yine gereken dik duruşu sergiledik. Özellikle Bursaolarak, ülkemize yapılan her türlü saldırıya rağmen ülkemizin ve milletimizin yanında olduğumuzu gösterdik."

Canbolat, yeni yılda da bir önceki yıllarda olduğu gibi özellikle kentin sahip olduğu bütün değerleri kullanarak gerçekleştirilecek projelerle, Bursa'nın her yönüyle bir marka kent haline gelmesinin en önemli hedeflerinin olacağını belirterek, şöyle devam etti:

"Bu konuda, tüm kamu kurum-kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile ilimizin bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması, en büyük gücümüzdür. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır. Bursaolarak 2022 yılını Türk Dünyası Kültür Başkenti olarak karşılayan Bursa'nın güzel insanlarının ve her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın yeni yılını kutlarken, 2022'nin ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, sizlere saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum."

 



Bu haber 405 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI