Bugun...



Bütün Bursa bilsin ki; Orhaniyespor yalnız değildir

İnegöl

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2022 17:07

Bütün Bursa bilsin ki; Orhaniyespor yalnız değildir

İsaörenspor Genel Kaptanı Şaban Meşe, Orhaniyespor’un deplasmanda karşılaştığı Orhaneli müsabakasında Orhaniyesporlulara yapılan saldırı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Bütün Bursa bilsin ki; Orhaniyespor yalnız değildir. Bursa’nın amatör yükünü çeken İnegöl’den bir kulübe yapılan saldırı, İnegöl’deki bütün kulüplere yapılmıştır” dedi.

Orhaniyespor’un deplasmanda karşılaştığı Orhaneli müsabakasında, İnegöl temsilcimizin saldırıya uğramasının ardından İnegöl’deki birçok kulüp olaya dahil oldu.

Başta İnegölspor olmak üzere, Doğugücü, Karadeniz Güven, Osmaniyespor, Alanyurt ve Mobilya Spor olmak üzere çok sayıda amatör temsilcimiz Orhaniyespor’dan yana tavır alarak birlik beraberlik örneği sergiledi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İsaörenspor Genel Kaptanı Şaban Meşe, Orhaniyespor’un İnegöl’ün güzide bir kulübü olduğunu belirterek, Orhaniyespor’a yapılan saldırının, aslında tüm İnegöl takımlarına yapıldığını belirtti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Meşe, şu ifadeleri kullandı:

“Amatör kulüplerimizin maçlarında ister istemez bazı kıvılcımlar yaşanabiliyor ama Orhaniyespor’umuza yapılan saldırı, sıradan bir saldırı değil. Bütün Bursa amatör camiası şunu iyi bilmesi gerekiyor; Bursa’nın amatör yükünü çeken İnegöl’den bir kulübe yapılan saldırı, İnegöl’deki bütün kulüplere yapılmıştır. Bu anlamda üzerimize ne düşüyorsa yaparız. Hiçbir camia, deplasmana çıkan İnegöl takımına bu şekilde saldıramaz. Bu tür olayların yaşanmaya devam etmesi durumunda, İnegöl amatör camiasının vereceği tepki ağır olur. Bunun böyle bilinmesi gerekiyor”




Bu haber 542 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI