Bugun...



DAEŞ İNEGÖL’DE Mİ YUVALANIYOR?

Suriye topraklarında oluşum sağlayan ve ardından da sivil halkı katlederek, farklı ülkelerde terör eylemlerinde bulunan DAEŞ terör örgütü mensubunun birçok üyesinin İnegöl’de emniyet mensuplarınca yakalanması, akıllara, “DAEŞ İnegöl’de mi yuvalanıyor” sorusunu getirdi.

facebook-paylas
Tarih: 21-09-2020 22:32

DAEŞ İNEGÖL’DE Mİ YUVALANIYOR?

Son yıllarda DAEŞ terör örgütünün sözde yetkilileri, İnegöl’de emniyet ekiplerince yakalandı. İnegöl’de sürekli hale gelen DAEŞ operasyonları, önümüzdeki günlerde de süreceği öngörülüyor.

İNEGÖL’DE GİTTİKÇE ARTIYORLAR!
DAEŞ’e yönelik operasyonlar sürerken, her geçen gün sayılarında artış meydana geliyor. İddiaya göre özellikle eski beldelerde sayıları hızlıca artan DAEŞ üyeleri, belirli bir süre sonra da militan olmak istiyor.

KENDİLERİ MÜSLÜMAN VE GERİYE KALAN HESKES KÂFİRMİŞ!
Sadece kendi görüşlerinde olanların Müslüman olduğunu ve geriye kalan herkesin kâfir olduğunu benimseyen DAEŞ üyeleri,  İnegöl’deki gençler üzerinde etkilerini arttırarak kendi halkalarını genişlettiği iddia ediliyor.

GENÇLER DİKKAT!
Gençlere sorumluluk vererek, sözde onlara değer verildiğini göstermeye çalışan DAEŞ üyeleri, bu yol ile gençlerin kendilerine güvenmelerini sağlıyor ve onları bombalı eylemlerde kullanmayı amaçlıyor.




Bu haber 3180 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI