Bugun...



DAHA YUKARILARA ÇIKMAK İSTİYORUZ

Teknik Direktörümüz Özgür Şahin, Takım kaptanımız Metin Yüksel ve yeni transferimiz Samet Günhan ile birlikte, İkinci devre ilk maçında çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağımız Zonguldak Kömürspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundular

facebook-paylas
Tarih: 27-01-2021 14:48

DAHA YUKARILARA ÇIKMAK İSTİYORUZ

Kulüp tesislerimizde düzenlenen basın toplantısında ilk olarak söz alan Teknik Direktörümüz Özgür Şahin, şunları söyledi:
“Bu hafta deplasmanda ikinci yarının ilk maçına çıkacağız. İlk yarıyı değerlendirdiğimiz zaten. İnegölspor tabiî ki hedeflediği yerde değil. Amacımız sıralamada İnegölspor’u daha yukarılara çıkarabilmek. Son 5 maçımıza baktığımız zaman İnegölspor 3 galibiyet 2 beraberlik ile bu seriyi tamamladı. İnegölspor ve sporcularımız kaybetmemeyi ve kazanma alışkanlığını öğrendi. Dış saha performansımızı değerlendirdiğimiz zaman 2 galibiyet 2 beraberlik 5 yenilgiyle ilk yarıdaki süreci tamamladık. İkinci yarıda bu seviyeyi daha yukarı çıkarıp, puanlamada daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Şuanda 18 puanla 13. sıradayız. Transferlerimiz gelince Samet, Seydi ve Cafer’i kadromuza kattık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 1 veya 2 oyuncuyla da transferimizi noktalayacağız. Zonguldak Kömürspor son 5 maçında 1 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan bir takım. Baktığınız zaman sıralamada zorlu maçları var. Rakibimiz 1 puan altımızda. İlk yarı oynadığımız kadroya göre farklı bir kadroları var. Dirençli, kuvvetli ve zor bir maç bizi bekliyor. Onların iç saha maçlarına baktığımız zaman 9 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgileri var. 10 gol atmışlar ve 7 gol yemişler. Bunları da zaten sporcularımıza anlatıyor ve gösteriyoruz. Biz bütün hazırlıklarımızı yaptık. Yarın nasip olursa oraya hareket edeceğiz.”




Bu haber 1167 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI