Bugun...



EFSANE MARATON’DAN MEŞALE ŞOV

Temsilcimiz İnegölspor’un Play Off turunda Antalya’da karşılaşacağı Manisa FK müsabakası öncesi, İnegölspor Efsane Maraton Taraftar Grubu tarafından moral etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikle meşaleler geceyi aydınlattı.

facebook-paylas
Tarih: 17-07-2020 18:13

EFSANE MARATON’DAN MEŞALE ŞOV

Efsane Maraton Taraftar Grubu, İnegölspor’un Manisa FK karşılaşması öncesi kulüp tesislerine giderek futbolculara moral verdi.

Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen etkinlikte taraftarların meşale şovu görenleri büyüledi. Akşam saatlerinde yapılan etkinlikte meşalelerin yanması ile gece aydınlandı.

Meşale şovun ardından açıklamalarda bulunan Efsane Maraton Lideri Tevfik Taşkın şu ifadeleri kullandı:

“Bildiğiniz üzere statlara taraftarlar alınmıyor. Pandemi nedeni ile devletimizin almış olduğu böyle bir karar var. Bizlerde Futbolcu kardeşlerimize yolculuk öncesi destek vermek istedik. Bu kapsamda da Efsane Maraton tribünleri olarak onlara bir jest yapalım dedik. Tesislerde sizlerin de görmüş olduğu gibi güzel bir program oldu. Sosyal mesafe kuralına da riayet ederek meşale şovu gerçekleştirdik. Geceyi meşalelerimiz ile aydınlattık”

İnegölsporlu futbolculardan söz aldıklarını belirten Taşkın, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Biz futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Onlar inşallah çok iyi bir performans sergileyecektir. Kalbimiz onlarla. İnşallah şampiyon olarak dönecekler. Onlardan söz aldık. İnşallah Play Off’ları şampiyon olarak tamamlarız ve 1. Lige yükseliriz”




Bu haber 1019 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI