Bugun...



Erbakan Hoca’ unutulmadı

Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları tarafından Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 10. yıl dönümü nedeni ile kapalı çarşı girişinde fotoğraf sergisi ve stant kuruldu. Kurulan stantta Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından geliştirilen ve %100 yerli motorla üretilen 1985 model ‘BAŞAK 12’ marka traktör de sergilendi.

facebook-paylas
Tarih: 26-02-2021 00:33

Erbakan Hoca’ unutulmadı

Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Uğur Şen, fotoğraf sergisinin açılışında yaptığı basın açıklamasında Erbakan Haftası etkinlikleri kapsamında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Uğur Şen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İçinde bulunduğumuz Şubat ayı Türkiye’miz ve milletimiz için iki önemli olayın dönüm noktasını barındırıyor. Bunlardan ilki 27 Şubat, Türkiye’nin maddi ve manevi kalkınmasına öncülük etmiş, İslam dünyasına ve bütün insanlığa yeni bir ufuk açmış, ‘Yaşanabilir Türkiye’, ‘Yeniden Büyük Türkiye’ ve ‘Yeni Bir Dünya’ idealleri için ömrünü adamış olan büyük bir liderin, Erbakan Hocamızın vefatının 10. yıl dönümü. İkincisi ise 28 Şubat, üzerinden 24 yıl geçmesine rağmen hâlâ tüm yönleriyle aydınlatılamamış kirli bir




Bu haber 600 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI