Bugun...



Fidan’ın talebi ‘Meydan’

İYİ Parti İnegöl İçe Başkanı Fikret Fidan, basın mensuplarını ağırladığı programda açıklamalarda bulundu. Fidan, yeni belediye binasının meydan olması gerektiğini ifade etti.

facebook-paylas
Tarih: 06-07-2020 16:03

Fidan’ın talebi ‘Meydan’

İYİ Parti İnegöl İçe Başkanı Fikret Fidan, düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında İnegöllü gazetecilerle bir araya geldi.

KÖRÜ KÖRÜNE MUHALEFET ETME GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ DE YOK
Program sonrasında açıklamalarda bulunan Fidan, şu ifadeleri kullandı;

“Biz muhalefet partisiyiz. Ama muhalefet ederken de körü körüne muhalefet etme gibi bir düşüncemiz de yok. İnegöl’ün İnegöllünün menfaatlerini düşünüyoruz. Eğer doğru şeyler yapıldığında bunların arkasında durduğumuzu sizler görüyorsunuz. Meclis üyelerimiz zaten mecliste İnegöllünün menfaatine olan her şeye destek veriyorlar”

BİR ÇÖP MESELEMİZ VAR
“Bir çöp meselemiz var” ifadeleri ile sözlerini sürdüren Fidan, “Sizlerle birlikte bunu gündeme getirdik. Bana göre bu kısa vadede değil, uzun vadede torunlarımızı, çocuklarımızı etkileyecek bir mesele. Ama maalesef belediye tarafından geçirilmeye çalışılıyor. Deniliyor ki; muhalefet partileri gündem oluşturmak için böyle bir şey konuşuyorlar. Öyle bir şey söz konusu değil. Sizler de takip ettiniz. Bu ilk Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme geldiği zaman, arkadaşlarımdan birisi aradı beni. Dedim ki nedir ne değildir öğrenmemiz lazım.  İnegöl’ün faydasına mıdır, zararına mıdır? 2 Meclis üyemiz oraya giderek araştırma yaptı. Hatta fabrikayı da gezdiler.  Ondan sonra basın açıklaması yaptık. Bunu gündemde tutmamız lazım arkadaşlar. Bu sadece muhalefetin değil, bütün İnegöl’ün meselesi. İnegöl’de belki çok kısa vadede olmaz ama 5 yıl- 10 yıl sonra çok büyük bir çevre felaketiyle karşı karşıya kalabiliriz. Yeraltı sularını mutlaka etkileyecektir. Ekolojik yapıyı bozacaktır. Çevre kirliliği söz konusu olacak” dedi.

Fidan, yeni belediye binası alanının meydan olması gerektiğini söyleyerek, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı:

“İnegöl Belediye sarayı meselesi var. Temeli atıldı, ciddi paralar harcandı. Müteahhit arkadaşlarımız var. Onlarla görüşüyoruz. Yapılan iş ortada, harcanan para ortada. İnşaatın kabası atıldı ama harcanan paralarla o inşaatın bitmesi gerekiyordu. Proje de yanlış, ihale de yanlış, yapılan işlerde yanlış. Yani baştan sonra yanlış. Şuan ne aşamaya geldi bilmiyorum. Yani o kadar büyük bir belediye binasına ihtiyacı var mı İnegöl’ün onu da sormak lazım. Mevcut binaları ile İnegöl Belediyesi hizmet verebiliyor. İnegöl’ün en büyük ihtiyacı bence bir meydan. Allah rahmet eylesin Hikmet Şahin bir park bıraktı. İnegöl’ün böyle yerlere ihtiyacı var. Nefes alamıyor İnegöl. Onun için bana göre oranın meydan olması gerekiyor”




Bu haber 5784 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI