Bugun...



HOOLİGANS CREW GRUBUNDAN KULÜBÜMÜZE ZİYARET

negölspor'umuzun taraftar gruplarından Hooligans Crew grubu üyeleri, Kulüp Başkanımız Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerimizi kulüp tesislerimizde ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 21-11-2019 23:58

HOOLİGANS CREW GRUBUNDAN KULÜBÜMÜZE ZİYARET

Hooligans Crew grubu adına açıklama yapan Bedirhan Alat ve Ali Yüksel, bu zorlu yolda her daim İnegölspor’un ve Münür Kanar’ın yanında olduklarını, gereken tüm özveriyi ve birlik beraberliği göstereceklerini ileterek, "Geçtiğimiz aylarda aramızdan ayrılan İnegölspor emekçisi Şükrü Karaaslan için planladığımız çalışmalara olumlu ve istekli karşılık verdikleri için yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Bizler kendilerine İnegölspor için yapabileceklerimizi, sağlanacak kalıcı gelir ve projelerimizi ilettik yönetimimizde bizlerden isteklerini söylediler.Umarım bundan sonra her şey İnegölspor’umuz için daha iyi olacaktır."ifadelerini kullandılar.

 

Kulüp Başkanımız Münür Kanar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öncelikle ziyaretinizden dolayı olarak sizlere çok teşekkür ediyorum.Taraftarlarımızla birlikte bu yola çıktık ve inşallah bu yolun sonunda da başarılı olacağız. Bilindiği üzere yönetim kurulumuzla birlikte gecemizi gündüzümüze katarak, canla başla çalışıyoruz. Önümüzde yüksek bir borç var. Bunu aşağıya geçmeye çalışıyoruz. Son günlerde de bazı borçları ödedik. Bunu da bize destek veren işadamı ve esnaflarımız sayesinde yaptık ama daha işin başındayız. İnşallah el birliği ile bu borcu indirebildiğimiz kadar aşağıya çekeceğiz. Ligde de emin adımlarla ilerliyoruz. Destekleriniz için siz değerli taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bize verdiğiniz desteğin sezon sonuna kadar süreceğinden hiç şüphemiz yok. Ziyaretinizden dolayı sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından taraftarlarımız Başkanımız Münür Kanar ile yönetim kurulumuza kaşkol çiçek takdim ettiler.




Bu haber 2067 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI