|
Tweet |
Edinilen bilgilere göre, İnegöl’den Yenişehir istikametine seyreden Melih K. (21) yönetimindeki 16 BSP 428 plakalı kamyonet, OSB içerisinden ana yola çıkmak isteyen Fahrettin K. (56) idaresindeki 16 BGL 140 plakalı otomobille çarpıştı.
Şiddetli çarpışmanın etkisiyle kamyonet savrularak devrildi ve ters döndü. Kazada, her iki aracın sürücüsü ile kamyonette yolcu olarak bulunan 16 yaşındaki otostopçu Mutez H. yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri kazayla ilgili detaylı soruşturma başlattı.