Bugun...



İnstagram'a yeni özellik. Türkiye'de kullanıma açılıyor

Sosyal medya platformu Instagram, ABD’de kullanıma sunduğu ‘Shop’ özelliğini Türkiye dahil olmak üzere global pazara sunmaya başladığını açıkladı. Söz konusu özellik ile kullanıcıların marka ve içerik üreticilerinin paylaştığı ürünleri keşfetmesine yardımcı olunması amaçlanıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-08-2020 13:23:38 Tarih: 03-08-2020 13:12

İnstagram'a yeni özellik. Türkiye'de kullanıma açılıyor

Sosyal ağ Instagram, ABD’de kullanıma sunduğu Instagram Shop özelliğini global olarak kullanıma sunmaya başladığını duyurdu. Keşfet sekmesinde yenilenen tasarımıyla yer alacak Instagram Shop, yakında Türkiye’de de aktif olacak.

Sosyal ağ Instagram, geçtiğimiz günlerde ABD’de kullanıma sunduğu Instagram Shop özelliğini Türkiye dahil global olarak kullanıma sunmaya başladığını açıkladı.

Dünya genelinde 1 milyarı aşkın kullanıcısı olan Instagram, “Keşfet” sekmesinde yenilenen tasarımıyla yer alacak Instagram Shop özelliğiyle kullanıcıların marka ve içerik üreticilerinin paylaştığı ürünleri keşfetmesine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Türkiye’de 38 milyon kullanıcısı olan Instagram’ın yeni özelliği Instagram Shop ile kullanıcılar son trendlere, kişiselleştirilmiş önerilere ve özel lansmanlara tek bir yerden ulaşabilecek.




Bu haber 2632 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TEKNOLOJİ Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI