Avustralyalı yetkililer yaptıkları açıklamada, ülkenin doğusunda çıkan çok sayıda orman yangını nedeniyle en az 2 kişinin öldüğünü, en az 100 evin yıkıldığını söyledi.

Yangında çoğu itfaiyeci olmak üzere 30'dan fazla kişinin yaralandığı belirtildi. Yangın nedeniyle 7 kişinin hala kayıp olduğunu belirten Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletinin Ermeni Başbakanı Gladys Berejiklian, itfaiyecilerin dünden bu yana eyalette kontrolden çıkan onlarca yangını söndürme çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Berejiklian, "Ölü sayısının gün boyunca artabileceği söylediğim için üzgünüm" dedi. Avustralya acil servisi, yangın nedeniyle araçta bir kişinin kalıntılarını bulduğunu ve başka bir kadının sağlık müdahalelere rağmen kurtarılmadığını söyledi. Avustralya'nın doğusundaki Yeni Güney Galler eyaletinde dün 90'dan fazla noktada yangın çıkmıştı. Yangın söndürme çalışmalarına binden fazla itfaiyeci ve 70 yangın söndürme uçağı katılmıştı.








İnegöl’e bağlı kırsal Çitli Mahallesi’nde üretimi yapılan ve kalitesiyle adından..
Bursa’nın İnegöl ilçesi Hamidiye Mahallesi Azizler Sokak üzerinde kimliği belirs..
İnegöl’ün sevilen esnaflarından ve AK Parti eski yöneticilerinden Yunus İnan, el..
Bursa’nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren İnegöl Avcılar Derneği’nde gerçekle..
İnegöl’de bir kreşte yaşanan talihsiz kazada, dolaba elini sıkıştıran 4 yaşındak..
İnegöl’de hakkında “adam yaralama” suçundan kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulu..
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, birçok işletmede görev yapan ve çevresi tarafından t..
Bursa’nın İnegöl ilçesinde tanınan ve sevilen isimlerden Adnan Dursun hayatını k..
Bursa’nın İnegöl ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan ot..
Bayram tatili öncesi yola çıkan vatandaşlardan acı haber geldi. Çorum’un Sungurl..
kapalı yöntemle kolon kanseri ameliyatı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde D-200 karayolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan ya..
