|
Tweet |
Başkan, yaptığı açıklamada göreve başladıklarında takımın 2. Amatör Lig’de mücadele ettiğini hatırlatarak, inanmış bir yönetim, fedakâr futbolcular ve taraftarın büyük desteğiyle önce şampiyon olarak 1. Amatör Lig’e, ardından bir şampiyonluk daha yaşayarak Süper Amatör Lig’e yükseldiklerini söyledi. Bu başarıların sadece sportif kazanımlar olmadığını belirten başkan, “Bu kupalar Cerrah Mahallesi’nin inancının, emeğinin ve birlik ruhunun göstergesidir” ifadelerini kullandı.
Görev süresi boyunca yalnızca sportif başarılarla değil, kulübün tanıtımıyla da ilgilendiklerini vurgulayan başkan, kulübün ulusal spor kanallarında da yer aldığını ve bölgede saygı duyulan bir kulüp haline geldiğini dile getirdi. Ayrıca Cerrah Mahallesi’ne kazandırılan spor tesisinin de yoğun girişimler ve ortak çabalar sonucunda hayata geçirildiğini belirtti.
Bu sezon Süper Amatör Lig’de takımın ligde kalabilmesi için büyük mücadele verdiklerini ifade eden başkan, futbolcuların, teknik ekibin ve yönetimin büyük özveri gösterdiğini söyledi.
Başkan, açıklamasının sonunda şu ifadelere yer verdi:
“Bugün ise gönlüm Cerrahspor ile dolu olarak, büyük bir gurur ve onurla başkanlık görevimi bırakma kararı alıyorum. Görev sürem boyunca bana destek olan yönetim kurulu üyelerimize, teknik kadrolarımıza, futbolcularımıza, Cerrah Mahallesi halkına ve her şartta takımının yanında olan büyük Cerrahspor taraftarına yürekten teşekkür ediyorum. Cerrahspor benim için sadece bir kulüp değil; bir aile, bir emek ve bir hatıradır.”
Başkan, bundan sonra da Cerrahspor’un başarısı için destek vermeye devam edeceğini belirterek, kulübün gelecekte daha büyük başarılar elde edeceğine inandığını söyledi.