escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



İki tırın arasında sıkışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Bursa’nın İznik ilçesinde iki tırın arasında sıkışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti, kazada 1 kişi de yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 12-12-2023 17:45

İki tırın arasında sıkışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre, İznik’ten Adapazarı istikametine giden M.Y. (26) idaresindeki 67 ACB 931 plakalı tır, kırsal Karatekin Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenle ani fren yaptı.

Aynı istikamette seyreden Alaattin Gün (54) idaresindeki 54 AIP 018 plakalı otomobil, arkasından gelen B.C’nin (23) kullandığı 37 HF 292 plakalı tır ile öndeki tır arasında sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, iki tır arasında sıkışan otomobil sürücüsü Gün ile araçta yolcu olarak bulunan Leyla F’yi (21) sıkıştıkları yerden çıkardı.

Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde Gün’ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı kadın da 112 Acil Sağlık ekiplerince İznik Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Gün’ün cesedi, incelemelerin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 




Bu haber 703 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI