Bugun...



İnegöl'de Otomobil ile Çarpışan Motosikletteki 2 Genç Ölümden Döndü

İnegöl'de Otomobil ile Çarpışan Motosikletteki 2 Genç Ölümden Döndü: Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı İnegöl, Kozluca yolu üzerinde bulunan Naire Çikeyava Lisesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile çarpışan motosiklette bulunan 2 genç, ölümden döndü. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü Mehmet A. (18) ile arkasında oturan Abdullah P. (22) yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 27-04-2024 01:34

İnegöl'de Otomobil ile Çarpışan Motosikletteki 2 Genç Ölümden Döndü

Edinilen bilgilere göre, kaza, Harun K. (36) yönetimindeki 38 BV 532 plakalı otomobilin, Marmaris Sokağa geçiş yapmak istediği sırada, Kozluca yolu üzerinde seyir halinde olan Mehmet A. yönetimindeki 16 BEG 475 plakalı motosiklet ile çarpışmasıyla meydana geldi.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürdü. Yaralıların sağlık durumları hakkında detaylı bilgi verilmezken, hastanede tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

 

Kazayla ilgili olarak, polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattılar. Kaza anının güvenlik kameraları ve tanıklar aracılığıyla detaylı bir şekilde incelenmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

 



Bu haber 575 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI