escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



İnegöl’de Taekwondo Organizasyonu Tartışması: “Kamu İmkânları Eşit Kullanılmalı”

İnegöl’de kamuya ait spor salonunda gerçekleştirildiği belirtilen taekwondo organizasyonuna bazı kulüplerin davet edilmediği iddiası, spor camiasında tartışmaya neden oldu. İnegöl Sporda Eşitlik ve Dayanışma Platformu, organizasyonun hangi izin ve statü kapsamında düzenlendiğinin açıklanmasını istedi.

facebook-paylas
Tarih: 27-08-2026 23:50

İnegöl’de Taekwondo Organizasyonu Tartışması: “Kamu İmkânları Eşit Kullanılmalı”

İnegöl İlçe Spor Müdürlüğüne ait spor salonunda, İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde görev yapan taekwondo antrenörünün de yer aldığı ve sınırlı sayıda kulübün katıldığı bir organizasyon düzenlendiği belirtildi.

 

İnegöl Sporda Eşitlik ve Dayanışma Platformu tarafından yapılan açıklamada, ilçede aynı branşta faaliyet gösteren diğer kulüplerin organizasyona davet edilmediği ve genel bir duyuru yapılmadığı öne sürüldü.

 

Platform, konuyla ilgili yapılan görüşmelerde Türkiye Taekwondo Federasyonu ve ilgili il temsilciliğinin organizasyondan haberdar olmadığının kendilerine ifade edildiğini belirterek, organizasyonun kamuya ait spor tesisinde hangi izin ve statü kapsamında gerçekleştirildiğinin açıklanmasını istedi.

 

Açıklamada ayrıca organizasyonda kullanılan kupa ve madalyaların Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait olduğu yönündeki bilginin de açıklığa kavuşturulması talep edildi.

 

Platform tarafından yapılan açıklamada, “Eğer bu kupa ve madalyalar kamu kaynaklarıyla temin edilmişse, hangi kriterlerle bu organizasyona tahsis edilmiştir ve diğer kulüpler neden aynı imkânlardan yararlandırılmamaktadır?” ifadelerine yer verildi.

 

Herhangi bir kulübün spor yapmasına veya müsabaka düzenlemesine karşı olmadıklarını belirten platform, İnegöl’de spor faaliyetlerinin artmasını desteklediklerini vurguladı.

 

Açıklamada, kamu kurumlarının tesis ve imkânlarının kullanımı konusunda eşitlik, tarafsızlık ve şeffaflık çağrısı yapılarak, konunun yetkili makamlarca incelenmesi ve kamuoyunun bilgilendirilmesi istendi.

 

Platform, açıklamasını “Talebimiz ayrıcalık değil, eşitliktir” sözleriyle tamamladı.




Bu haber 104 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI