escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



İNSANLAR EVDE KALINCA DOĞA KENDİNİ TEMİZLİYOR

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeni ile bütün ülkeler vatandaşlarının evlerinde vakit geçirmeleri ve kendilerini izole etmeleri gerektiğini ifade etmişti. İnegöl’de de birçok vatandaş evlerinde vakit geçirirken, kokudan ve çöpten yaklaşılmayan Boğazköy Barajının bazı noktaları harika görüntüsü ile büyülüyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-04-2020 12:57:26 Tarih: 24-04-2020 12:36

İNSANLAR EVDE KALINCA DOĞA KENDİNİ TEMİZLİYOR

Boğazköy Barajı’nın Hamzebey mevkiindeki bazı noktaları, duyarsız vatandaşlarca adeta çöplük olarak kullanılıyordu. Çin’den başlayarak dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeni ile İnsanlar evlerinde kalınca, Boğazköy Barajı’daki çöpler de kıyıya vurdu. 

Çöplerden arınmaya devam eden Boğazköy Barajı’nın temiz görüntüsü ise adet büyülüyor.

PELİKANLARIN MESKENİ BOĞAZKÖY
Göç nedeni ile İnegöl sınırları içerisinde bulunan pelikanlar, Boğazköy barajını mesken tuttu. Pelikanların toplu dansı ise güzel görüntülerin oluşmasına neden oldu.




Bu haber 833 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI