Bugun...



ÖNCE ÖLDÜRDÜLER......CESEDİNİ YAKTILAR

Önce öldürdüler cesedini yaktılar Kestel İlçesi Çataltepe Mahallesi Alacalar mevkiinde kimliği belirsiz yanmış ceset bulunmuş, fail yada faillerinin kim olduğu İlk aşama da tespit edilememiştir......

facebook-paylas
Tarih: 01-12-2020 20:20

ÖNCE ÖLDÜRDÜLER......CESEDİNİ YAKTILAR

1.Bursa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, 1. ve 2. Jasat, Kestel Mrk.J.Krk.K.lığı ve İl J.K.lığı OYİ timi tarafından oluşturulan özel ekipler ile gerekli araştırma ve incemeleye başlanılmıştır.

2.Olay yerinde maktül üzerinde yapılan incelemede, maktülün vücudunun büyük bir kısmının yanmış vaziyette olduğu, sırt ve boyun kısmında çok fazla bıçak darbesi olduğu, cesedin yan tarafında yarısı boş vaziyette munzur su yazılı su şişesinin bulunduğu, yanmış ceset ile birlikte kazma, kürek ve çapanın bulunduğu, ormanlık arazide bir kaç farklı noktada kanlı bez parçalarının bulunduğu görülmüştür. 

3. Olay yerinde yapılan araştırmada görgü tanıkları tarafından olay yerine siyah renkli Hyundai marka aracın geldiği, araç içerisinde iki kişinin bulunduğu bilgisi alınmıştır.

4.Jandarma çok kısa sürede Olay yerinde bulunan su şişesinden yola çıkarak, Kestel ilçesinde belirli marketlerde satıldığının tespit edilmesi üzerine yapılan araştırmada Kestel İlçe merkezinde olay yerine yaklaşık 5 km uzaklıkta bir markette erkek bir şahsın munzur su yazılı alarak lacivert renkli Hyundai marka araçla oradan ayrıldığının görülmesi üzerine, olay yerinde yakılmış vaziyette bulunan kazma, kürek ve çapanın da satın alınabileceği degerlendirilerek devam eden Güvenlik Kameraları, PTS, KGYS ve KEP/KAFES incelemesinde yol üzerinde bir yapı malzemesi satan işyerinde su alan şahsın kazma ve çapa alarak yine aynı araca binerek gittiği tespit edilmiştir. 

5.Söz konusu şahıs hakkında yapılan araştırmada şahsın M.D.(E-25) isimli şahıs olduğu tespit edilmiş olup, şahıs Kestel İlçesindeki ikametinde gidilerek yakalanmıştır. 

6.Şahısla yapılan ilk mülakatta; OLAYI KENDİSİNİN YAPTIĞINI Öldürdüğü Şahsın İsminin S.T. (25 yaşında/E) olduğu, 
olayı  kuzeni olan Z.N.(E-18) isimli şahıs ile birlikte Kestel merkez Vani Mehmet mahallesinde bulunan evinde alkol aldıkları esnada aralarında S.T. (Maktul) isimli şahısla borç meselesi nedeni ile anlaşmazlık çıktığı, kavga ettiklerini kavga esnasında masanın üstünde bulunan bıçağı alarak S.T. isimli şahsı sırtından bıçaklayarak öldürdüğünü ikrar etmiştir. Öldürdükten sonra şahsı streç filme ve naylona sararak bir gün evde sakladıklarını daha sonra 29.11.2020 günü eniştesine ait arabayla kuzeni Z.N. isimli şahısla birlikte Kestel-Çataltepe mahallesi Alacalar mevkiine götürdükleri,ilk etapta şahsı çukur kazarak gömmeye çalıştıkları ancak çukuru kazamayınca tekrardan yol güzergahı üzerinde bulunan lastikçiden çıkma lastik alarak Kestel- Çataltepe Alacalar mevkiinde S.T. isimli şahsı yaktıkları ve olay yerini terk ettiklerini beyan etmiştir. Şahsa olay esnasında yardım eden kuzeni Z.N.isimli şahıs tespit edilerek yanında bulunan ev arkadaşı H.S.(K-34) tarafımızca Kestel İlçe merkesindeki ikametinde yakalanmıştır.

7. Olayla ilgili olarak Nöb.C.Savcısına bilgi verilerek şahsın olayda kullandığı araç ve evinde gerekli inceleme yapılması talimatı alınmış olup, şahsın olayda kullandığı bıçak babasına ait Hundai Starex marka aracın içerisinde bulunarak muhafaza altına alınmıştır.

8.Olayla ile ilgili olarak şüpheli 3 şahıs ifadelerinin alınmasına müteakip 30.11.2020 tarihinde mevcutlu olarak Bursa C.Başsavcılığına sevk edilmiştir.




Bu haber 2888 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI