Bugun...



15 Yaşındaki İnegöllü genç kız ağaca asılı halde bulundu

İnegöl’e bağlı kırsal Cerrah Mahallesi’nde okula gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki genç kız, Cerrah Parkı’nda ağaçlık alanda iple asılı halde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 09-10-2025 14:28

15 Yaşındaki İnegöllü genç kız ağaca asılı halde bulundu

Alınan bilgilere göre İnegöl’e bağlı kırsal Cerrah Mahallesi’nde ikamet eden 15 yaşındaki Özge Demirez isimli genç kız, ikametinden okula gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Okuldan çıktıktan sonra bir daha evine uğramayan 15 yaşındaki genç kız, bir daha evine uğramayınca ailesi genç kızı aramaya başladı.

 

Öte yandan genç kızın, arkadaşlarına kendisini ‘öldürmek’ istediğini ifade ettiği iddia edildi. Genç kızın ‘kayıp’ haberlerinin çıkması üzerine bölgedeki bir nalburun aileye ulaştığı ve genç kızın ip almak istediğini, ipi ücretinden dolayı almadığını ifade ettiği belirlendi.

 

Öte yandan bölgede arama çalışmaları gerçekleştirilirken, genç kızın Cerrah Parkı içerisinde kendini iple astığı tespit edildi. Genç kızın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldığı öğrenildi. 




Bu haber 814 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI