|
Tweet |
İnegöl'de Ahıskalı Türkler arasında 'Mehmet Taş' polemiği sürüyor.
Ak Parti'den istifa etmesinin ardından İyi Parti saflarına katılan Mehmet Taş'a sosyal medya üzerinden çok sayıda vatandan tarafından tepki gösterilmişti.
Bir çok Ahıskalı Türk vatandaşının eleştirilerine bir cevap da İnegöl Ahıska Türkleri Dernek Başkanı Rüstem Musaoğulları'ndan geldi.
Musaoğulları, sosyal medya üzerinden bir yoruma verdiği cevap ile gündeme geldi.
Musaoğulları, Mehmet Taş'a sahip çıkarak şu ifadeleri kullandı;
"Bizler artık aktif olarak siyasetin içene girmemiz gerekiyor. Farklı fikirler bizim zenginliğimiz. Farklı fikirleri olan insanlarımızı ötekileştirmeden onların kendi partilerinde daha çok yükselmesine fırsat vermemiz gerekiyor. Bizler Ahıskalılar olarak sürekli spor alanında başarılarımız ile gündeme geliyorduk. Ama artık sadece sporda değil eğitim ve siyasi anlamda da çok önemli yerlerde olacağımıza eminim. Türkiye yüzyılına Ahıskalı gençler damga vuracaktır. Sizlerin de aktif olarak siyasetin içerisinde olmanız bizleri mutlu eder"