|
Tweet |
Art arda yapılan ihbarlar üzerine İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede denetimlerini artırdı. Polis ekipleri çevre yolunda uygulama noktaları oluşturarak, çevreye rahatsızlık veren araç ve motosikletleri tespit etmeye yönelik çalışma başlattı.
Denetimlerin hem karadan hem de drone ile havadan sürdürüldüğü öğrenilirken, abart egzoz kullanan, yarış yapan ve yüksek sesle müzik yayını yapan sürücülere yönelik kontrollerin sıklaştırıldığı bildirildi.
Emniyet yetkilileri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çevre yoluna radar sistemi kurulacağını ve denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti. Trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücülere yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.