escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Bari sen yapma gurbetçi

İnegöl’de trafiğin çileden çıkaran noktası olarak bilinen Bankalar Caddesi (Nuri Doğrul Caddesi), aynı durumuyla sürücülere zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Gurbetçi bir vatandaşın trafikte aracını yol ortasına park etmesi ile trafiği kilitledi.

facebook-paylas
Tarih: 26-08-2024 14:11

Bari sen yapma gurbetçi

İnegöl’de özellikle hafta içi sorunlu parklanmalardan dolayı trafiğin ağır işlediği Bankalar Caddesi’nde (Nuri Caddesi) sorun çözülemiyor. Bu bölgede yapılan haberlere rağmen vatandaşlar gelişi güzel araçlarını park ederken, trafikte sürekli aksamalar meydana geliyor.

 

Öte yandan bölge sorunlu parklanmalar nedeni ile sürücülere sıkıntı çıkarırken, Almanya’dan gelen bir gurbetçi HDH S 6900 plakalı aracını yolun ortasına çekti.

 

Bölgede trafiğin bir şeridi tamamen kapanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan Gurbetçiye ayak uyduran bazı vatandaşlar da araçlarını ardı sıra park yaparken, trafik çekilmez hale geldi.

 

BÖLGEDE SORUN ÇÖZÜLEMİYOR

Öte yandan bölgede bankalar, PTT, Emniyet ek binası, Belediye ek binası, Ziraat Odası ve İnegöl İlçe Müftülüğü’nün bulunması bölgedeki trafiği ayrıca etkilerken, yoğun kullanılan Nuri Doğrul Caddesi’nde şimdiye kadar çözüme yönelik herhangi bir çalışma gerçekleştirilemedi.

 

Özellikle bankaların burada yer alması nedeni ile kısa işlemlerini halletmek isteyen birçok vatandaş, araçlarını yol üzerine veya bir şeridi daraltacak şekilde park ederek işlerini halletmeye çalışıyor. Bu nedenle de bölgede trafik hemen hemen her gün bazı vakitlerde çekilmez hale geliyor.




Bu haber 1384 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI