escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Bursa'da depremzedelere ücretsiz hizmet veren "Kardeşlik Mağazası" 7 bin 200 kişiye ulaştı

Bursa

facebook-paylas
Tarih: 25-02-2023 16:14

Bursa'da depremzedelere ücretsiz hizmet veren

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente gelen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kurulan "Kardeşlik Mağazası", hizmet vermeye başladığı günden buyana 7 bin 200 depremzede ailenin ihtiyacını giderdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, deprem bölgelerinden kente gelenler için hayata geçirilen "Kardeşlik Mağazası"nda, gönüllüler tarafından getirilen yeni eşyalar, yaş gruplarına ve bedenlerine göre mağaza konseptine uygun şekilde hazırlanırken, afetzedeler deneyerek ve beğenerek seçtikleri tüm ihtiyaçlarını gönül rahatlığı ile alabiliyor.

Mağazaya şimdiye kadar 7 bin 200 aile başvuru yaparken, yaklaşık 28 bin 800 depremzedenin ihtiyacı gönüllülerin bağışları ve Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonu ile temin edildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, depremin yaralarını bir an önce sarmak için ilk günden beri canla başla çalıştıklarını vurguladı.

Hem deprem bölgesinde kalan hem de Bursa'ya gelen afetzedelere sahip çıkmaya çalıştıklarını belirten Aktaş, kentteki tüm depremzedelerin kendilerine emanet olduğunu kaydetti.




Bu haber 286 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI