escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Doğal adayım

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile İnegöl’deki basın mensupları ile bir araya geldiği programda açıklamalarda bulunarak, “Doğal adayım”

facebook-paylas
Tarih: 10-01-2023 22:53

Doğal adayım

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile İnegöl’deki basın mensuplarını Güce Otel’de kahvaltıda ağırlayan AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, burada önemli açıklamalarda bulundu.

İnegöl’de gündeme gelmemesine rağmen olayın arka yüzünden emek harcadıklarını belirten Gürel, “İşin arka tarafından gerçekten çalışıyoruz” dedi.

 

İnegöl’ün eksi ve artılarının farkında olduklarını belirten Gürel, özellikle İnegöl Devlet Hastanesi ile ilgili bazı bilgileri basın mensupları ile paylaştı.

İnegöl’de devam eden çalışmalar olduğunu ve Milletvekili olması durumunda yeni çalışmalara da imza atacağını belirten Gürel, bu konuların şimdi değil, seçimin ardından konuşmak istediğini de sözlerine ekledi.

İnegöl’ün il olması gerektiği noktasında sorulan soru üzerine ise Gürel, her şeyin bir zamanı olduğunu ve İnegöl’ün de zamanı geldiğinde mutlaka il olacağını belirtti.




Bu haber 332 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI