escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Genç Yaşta Acı Son: Tarık Bali Kurtarılamadı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyon ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan iki kişiden biri hayatını kaybetti, diğeri yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 02-09-2025 00:07

Genç Yaşta Acı Son: Tarık Bali Kurtarılamadı

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Alibeyköy ile Ortaköy mahallelerini birbirine bağlayan yolda meydana geldi. Birkan T. (18) yönetimindeki plakasız motosiklet, karşı yönden gelen Rüstem Ç. (43) idaresindeki 72 EN 143 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet devrilirken, sürücü ile arkasındaki yolcu Tarık Bali (29) ağır yaralandı.

 

Olay yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar, daha sonra Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Durumu ağır olan Tarık Bali, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

 

Konurlar Köyü sakinlerinden Cavit Bali’nin oğlu Tarık Bali vefat etmiştir.

Cenazesi, 02.09.2025 Salı günü öğle namazına müteakip Konurlar Mahallesi’nde defnedilecektir.

 

Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.




Bu haber 1506 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI