|
Tweet |
Kooperatifin kurucu üyelerinden ve mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Ayhan, başkanlık görevinden ayrıldığını açıkladı. Ayhan, bundan sonraki süreçte İMASKOP çalışmalarına yönetim kurulu üyesi olarak devam edeceğini belirtti.
“KOOPERATİFİMİZ KISA SÜREDE ÖNEMLİ MESAFELER KAT ETTİ”
Görev değişikliğiyle ilgili değerlendirmede bulunan Özcan Ayhan, uzun yıllar hayalini kurdukları kooperatif yapılanmasını hayata geçirmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Ayhan, iki yıl gibi kısa bir sürede önemli mesafeler kat edildiğini vurgulayarak, yapılan çalışmaların daha sağlıklı ve sürdürülebilir şekilde ilerlemesi adına bu kararı aldığını söyledi.
Kooperatifin gelişimi için çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdüreceğini belirten Ayhan, tüm üyelere İMASKOP’a sahip çıkma çağrısında bulundu.
Özcan Ayhan’ın görevinden ayrılmasının ardından toplanan İMASKOP Yönetim Kurulu, mevcut Başkan Vekili Bülent Temelli’yi başkanlığa, Özcan Ayhan’ı ise başkan vekilliğine oy birliğiyle seçti.
“AYNI KARARLILIKLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Yeni başkan Bülent Temelli, görev değişikliğinin hayırlı olmasını dileyerek yaptığı açıklamada, “Özcan Başkanımız, kooperatifimizin kuruluşundan bugüne kadar büyük emek vermiş, sürecin mimarlarından biri olmuştur. Başkanlık görevini devretmiş olsa da İMASKOP’un kurucu başkanı ve bir numaralı üyesi olarak her zaman onursal başkanımız olarak kalacaktır” ifadelerini kullandı.
İMASKOP’un İnegöl ve mobilya sektörü açısından stratejik öneme sahip bir dönüşüm projesi olduğunu vurgulayan Temelli, “Bugüne kadar herkes görev ve makam farkı gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalıştı. Aynı anlayış ve kararlılıkla, kooperatifimizin hedefleri doğrultusunda yolumuza artan bir tempo ile devam edeceğiz” dedi.
