Bugun...



İnegöl Ardahan İli Çamlıçatak Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nden Büyük Etkinlik

İnegöl Ardahan İli Çamlıçatak Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, beş ay önce kurulmasına rağmen ikinci büyük etkinliğini başarıyla gerçekleştirdi. Bilecik Pazaryeri Küçükelmalı Tabiat Parkı'nda düzenlenen piknik şöleni, büyük bir katılım ile gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 02-07-2024 18:28

İnegöl Ardahan İli Çamlıçatak Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nden Büyük Etkinlik

Etkinliğe katılan dernek üyeleri, köylüler, misafirler ve sponsorlar, hep birlikte güzel bir gün geçirdi. Dernek yönetimi, etkinlik boyunca maddi ve manevi destek veren herkese teşekkürlerini sundu. Ayrıca, etkinliğe katılan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger'e, siyasi parti temsilcilerine, İnegöl Posoflar Derneği yönetim kuruluna, Alanyurt Ardahan İli ve İlçesi Derneği yönetim kuruluna, Bursa Panayır Ardahan Çamlıçataklılar Köyü Derneği yönetim kuruluna teşekkürler iletildi.

 

Dernek Başkanı, etkinliğin amacının kültürel değerleri yaşatmak, dayanışmayı artırmak ve gelecek nesillere aktarılacak güçlü bir bağ kurmak olduğunu belirtti. Bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini de ekledi.




Bu haber 410 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI