Bugun...



İnegöl’de Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 20 Yaşındaki Sürücü Yaralandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bisiklet ile motosikletin karıştığı kazada motosiklet sürücüsü Semih Y. (20) yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 22-05-2025 00:01

İnegöl’de Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 20 Yaşındaki Sürücü Yaralandı

Kaza, Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerindeki Cerrah yol kavşağında meydana geldi. 26 AIP 467 plakalı motosiklet seyir halindeyken, bir bisikletli ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü yola savrularak yaralandı.

 

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralı Semih Y., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar ve bazı motosiklet sürücüleri, yaralıya yardım ederek destek oldu. Olay sonrası bisikletli şahsın bölgeden uzaklaştığı öğrenildi.

 

Polis, kazaya karışan kişinin kimliğini tespit etmek ve yakalamak için çalışma başlattı. Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.




Bu haber 220 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI