escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



İnegöl'de okul yönetiminden tepki çeken karar

ALİ DOĞRU DEVREYE GİRDİ

facebook-paylas
Güncelleme: 09-12-2022 20:37:17 Tarih: 09-12-2022 20:19

İnegöl'de okul yönetiminden tepki çeken karar

İnegöl İshakpaşa İlköğretim Okulu yönetimi tarafından öğrenci çıkışları ile ilgili verilen karar tepkilere neden oldu. Yapılan haberlere kayıtsız kalmayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru'nun girişimleri ile sorun çözüldü.

 

İnegöl Merkez Park çalışmaları başlarken, bölgede kazı çalışmaları sürüyor. Kazı çalışmalarının devam ettiği süreçte alanın hemen karşısında bulunan İshakpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerin şantiye alanına doğru bakan kapısında öğrencilerin çıkması tehlikeyi de beraberinde getirdi.

 

Öğrenciler şantiye alanına paralel bir şekilde Atatürk Bulvarı'na çıkmaya çalışırken, bu kararın okul yönetimi tarafından alınması velilerin tepkisini arttırdı.

 

Çıkışların da cadde tarafından olması gerektiğini belirten veliler, okul yönetiminin öğrenci güvenliğini düşünmediğini iddia etti 

 

ALİ DOĞRU DEVREYE GİRDİ

Konunun haberlere taşınmasının ardından İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru'nun devreye girdiği öğrenildi.

 

Doğru'nun öğrencilerin güvenliği için okul çıkışlarının da Atatürk Bulvarı tarafından yapılması talimatı verdiği öğrenildi.

 

Bu talimatla birlikte İshakpaşa İlköğretim Okulu'ndaki sorun çözülmüş oldu.

 

VELİLERDEN TEŞEKKÜR

Öte yandan okul yönetimine tepki gösteren veliler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru'ya ise teşekkür etti.

 



Bu haber 1414 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI