![]() |
Tweet |
Bursa’nın İnegöl ilçesi Şehitler mevkiinde yeni yapılan yol üzerinde kontrolden çıkan bir otomobil, yaklaşık 90 santimetre yüksekliğindeki asfalt seviyesinden çalılık alana düştü. Kazada sürücü ve yolcu yara almadan kurtuldu.
Edinilen bilgilere göre, 34 EHB 667 plakalı otomobilin sürücüsü, İnegöl-Bursa karayolu üzerindeki yeni yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, yaklaşık 90 santimlik kot farkıyla yoldan çıkarak çalılığa savruldu.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan iki kişi, ekiplerin yardımıyla güvenli şekilde çıkarıldı. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları kontrollerde herhangi bir yaralanmaya rastlamadı. Sürücü ve yolcu, ambulansa binmeden kendi imkanlarıyla bölgeden ayrıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.