escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



İnegöl’deki arama kurtarma ekipleri deprem bölgesinde ‘umut’ kapısı oluyor

İnegöl’de faaliyetlerini sürdüren arama kurtarma ekipleri, bölge bölge çalışmalarını sürdürüyor. Beşir, İHH ve İNDAK arama kurtarma ekipleri, 2-3 grup olarak çeşitli illerdeki arama kurtarma faaliyetlerini sürdürüyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-02-2023 00:01:31 Tarih: 09-02-2023 23:45

İnegöl’deki arama kurtarma ekipleri deprem bölgesinde ‘umut’ kapısı oluyor

İnegöl’de faaliyet gösteren Beşir, İNDAR ve İHH Arama Kurtarma ekipleri, deprem bölgesinde enkaz altına kalan insanlarımıza ‘umut’ kapısı oluyor.

 

Şimdiye kadar özellikle Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta faaliyetlerini sürdüren ekipler, enkaz altından çok sayıda vatandaşın kurtulmasına vesile oldu.

 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Öte yandan İnegöl’deki arama kurtarma ekipleri, zamanla yarışmaya devam ediyor. AFAD’ın yönlendirmesi ile belirlenen görev noktalarında bulunan ekipler, aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.




Bu haber 393 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI