|
Tweet |
Başkan Durmuş, yaptığı açıklamada, “Bu adım, hemşehrilerimizin güvenli, modern ve uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmasını sağlayacak önemli bir dönüşüm anlamı taşıyor.” dedi.
İnegöl’e 4 Bin Yeni Konut
Yüzyılın Konut Projesi kapsamında satış bedellerinin 1 milyon 800 bin TL’den başlayacağı, yüzde 10 peşinat ve 6 bin 750 TL’den başlayan taksitlerle 240 ay vade imkânı sunulacağı belirtildi. Bu sayede vatandaşların uzun vadeli ve uygun koşullarda ev sahibi olmasının hedeflendiği ifade edildi.
Durmuş, “Üretim gücüyle Türkiye ekonomisine değer katan İnegöl, sosyal yaşamıyla da hızla büyüyen bir şehir. Yeni konut yatırımlarıyla birlikte; altyapıdan yeşil alanlara, sosyal donatılardan ulaşım planlarına kadar geniş kapsamlı bir gelişim hedefliyoruz.” dedi.
Depreme Dayanıklı ve Çağdaş Konutlar
Projeyle birlikte,
• Depreme dayanıklı ve çağdaş konutların inşa edileceği,
• Mahalle dokusunun korunarak ailelerin huzur içinde yaşayabileceği ortamların oluşturulacağı,
• Gençler ve dar gelirli vatandaşlar için yeni fırsatların doğacağı vurgulandı.
Başkan Durmuş, konuşmasının sonunda şu ifadeleri kullandı:
“Bu süreçte büyük desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza, TOKİ Başkanlığımıza, İl Başkanımız Sayın Davut Gürkan’a, Milletvekilimiz Sayın Ayhan Salman’a ve emeği geçen tüm kurumlara teşekkür ediyorum.
Hayırlı olsun İnegöl, hayırlı olsun Türkiye.”