|
Tweet |
Kahvaltı programında konuşan Başkan Eyüp Arslan, Akbaşlar Mahallesi’nde 3. dönem muhtarlık görevini sürdürdüğünü belirterek, bugüne kadar İnegöl Muhtarlar Derneği yönetiminde aktif görev aldığını ifade etti. Yapılan olağanüstü kongre sonucunda dernek başkanlığı görevini üstlendiğini dile getiren Arslan, seçim sürecinin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini vurguladı.
“Bizler mahallelerimizde halkın oylarıyla seçilmiş muhtarlarız ve hepimiz arkadaşız” diyen Arslan, İnegöl Muhtarlar Derneği çatısı altında tüm muhtarlarla eşit mesafede, ortak akıl ve dayanışma içerisinde çalışacaklarını söyledi. “Birlikten güç doğar” anlayışıyla hareket edeceklerini belirten Arslan, derneği hep birlikte en iyi noktaya taşıyacaklarına inandığını ifade etti.
Basının kamuoyunu bilgilendirmedeki önemine de değinen Başkan Arslan, yapılacak tüm çalışmalarda basın mensuplarıyla iş birliği içinde olacaklarını belirterek, programa katılan gazetecilere teşekkür etti.
Kahvaltı programı, karşılıklı sohbet ve iyi dileklerin ardından sona erdi.