escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



İNEGÖL SPORU İÇİN İSTİŞARE VE ORTAK AKIL

İnegöl İlçe Spor Müdürümüz Sayın Yusuf Şevki YÜCEL’in nazik daveti üzerine, ilçemizin farklı branşlarında uzun yıllardır hizmet veren antrenörlerimizle birlikte bir araya geldik.

facebook-paylas
Tarih: 03-09-2026 13:55

İNEGÖL SPORU İÇİN İSTİŞARE VE ORTAK AKIL

Gerçekleştirdiğimiz samimi görüşmede; İnegöl sporunun bugünü ve geleceği, kulüplerimizin ve antrenörlerimizin beklentileri ile sporcularımıza daha güzel imkânlar sunabilmek adına yapılabilecek çalışmalar üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

 

İnegöl sporunun gelişmesi için iletişimin, istişarenin ve ortak aklın önemli olduğuna inanıyoruz. Farklı düşüncelerin karşılıklı olarak dinlenebilmesi ve aynı masa etrafında konuşulabilmesi de spor camiamız açısından kıymetlidir.

 

Bizleri davet ederek görüş ve düşüncelerimizi dinleyen İlçe Spor Müdürümüz Sayın Yusuf Şevki YÜCEL’e misafirperverliği ve samimi yaklaşımı dolayısıyla teşekkür ediyoruz.

 

Temennimiz; bu tür buluşmaların İnegöl’deki tüm spor branşlarının, kulüplerimizin, antrenörlerimizin ve sporcularımızın gelişimine katkı sağlayacak güzel çalışmalara vesile olmasıdır.

 

Ortak paydamız İnegöl, ortak hedefimiz İnegöl sporunun başarısıdır.

 

İNEGÖL SPORDA EŞİTLİK VE DAYANIŞMA PLATFORMU




Bu haber 77 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI