|
Tweet |
İnegöl’de 2008 - 2013 yılları arasında “16Bar Family” bünyesinde çeşitli organizasyonlar ve rap müzik yapan Tolga Özbek & Rayshut(Ömer Faruk Efe) 16 Aralık tarihinde yayınlayacakları “Gözlerinin Körü” isimli yeni şarkıları, bu akşam saat 22:00’da gençlerin ilgi ile takip ettiği Virgin Radio’da Yalçın Birol ile Önce Sen Dinle programında dinleyici ile buluşuyor.
Şarkının Prodüktörlüğünü yapan Ozan Yücelsoy nakaratta ikiliye eşlik ederken, klibin yönetmenliğini Melih Baykal, kurgu ve montajı Emre Terzi üstlenmiştir.
Şarkının 16 Aralıkta video klibi ile birlikte Youtube üzerinde ve aynı zamanda dünya genelinde 150 müzik platformunda aynı anda yayında olacağını belirten ikili tüm sevenlerinin desteklerini beklediğini belirtti.