|
Tweet |
İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Muhammed Esad Ayna’nın elde ettiği bu büyük başarıdan duyulan gurur dile getirilirken şu ifadelere yer verildi:
“İnegöl Spor Lisesi öğrencimiz Muhammed Esad Ayna, Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda 300 metreyi 34.86 saniyede koşarak dünya şampiyonası barajını geçmiştir. Bu başarısıyla, 4-14 Nisan tarihlerinde Sırbistan’da düzenlenecek U15 ISF Dünya Şampiyonası’na davet edilmiştir.
Bu süreçte emeği geçen okul yönetimine, öğretmenlerimize teşekkür ederiz ve öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz”
İnegöl’ün spor alanında yetenekli gençler yetiştirdiğini bir kez daha kanıtlayan bu gelişme, ilçede büyük bir sevinçle karşılandı. Muhammed Esad Ayna’nın Sırbistan’da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi bekleniyor.