escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



İnegöllü yaşlıların sohbet yuvası

İshakpaşa Camii'nin hemen yanında yer alan Çınarlar Altı, şehrin yaşlıları için sabahın ilk ışıklarıyla birlikte buluşma noktasına dönüşüyor. Günün erken saatlerinde birçok vatandaş, bu özel mekanın altındaki çınarların gölgesinde buluşuyor.

facebook-paylas
Tarih: 01-01-2024 21:45

İnegöllü yaşlıların sohbet yuvası

Bu sakin köşe, atmosferiyle adeta bir sohbet bahçesine dönüşmüş durumda. Yaşı ilerleyen vatandaşlar, burada bir araya gelerek geçmişin anılarına dalmak, güncel konular hakkında sohbet etmek için bir araya geliyor. 

 

Sabahın taptaze havası ve çınarların gölgesindeki serinlik, bölgeye özel bir huzur atmosferi katıyor. Gün boyunca devam eden bu sıcak sohbetler, yaşlıları bir araya getirip birbirleriyle daha yakın bir ilişki kurma fırsatı sunuyor.

 

Çınarlar Altı, İshakpaşa Camii'nin yanındaki bu özel nokta, şehirdeki yaşlı nüfus için bir buluşma ve dayanışma alanı olarak önemini koruyor. Her yaşlı birey, bu mekanda bir araya gelerek zamanı daha anlamlı kılıyor ve birbirlerine destek oluyor.




Bu haber 457 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI