escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



İstanbul-İzmir Otoyolu’nda Feci Kaza: Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

BALIKESİR - İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Balıkesir kesiminde meydana gelen zincirleme kazada, ölü sayısı ikiye çıktı. Dün akşam saatlerinde Savaştepe ilçesi Akpınar Mahallesi yakınlarında, Erkan Görkem G. idaresindeki 35 VEF 61 plakalı tırdan yola düşen tomruklar, trajik bir kazaya yol açtı.

facebook-paylas
Tarih: 03-11-2024 03:34

İstanbul-İzmir Otoyolu’nda Feci Kaza: Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

Yola düşen tomruklara çarpan araçlardan biri olan 45 RJ 525 plakalı otomobilde bulunan Öner Karabağ olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ümit Utku Karabağ da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Kazanın ardından toplam 9 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan 6’sı tedavilerinin ardından taburcu edilirken, 2 kişinin ise hastanede tedavisi sürüyor. Tomrukların yola düşmesine neden olan tır sürücüsü Erkan Görkem G., kazanın ardından jandarma tarafından gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

 

Olayın Gelişimi

 

Kaza, dün akşam İstanbul’dan İzmir’e seyreden tırın Akpınar Mahallesi yakınlarından geçtiği sırada yola düşen 3 tomruk nedeniyle meydana geldi. Tomruklara, arkadan gelen 4 otomobil ve 1 hafif ticari araç çarptı. Yaşanan korkunç kazanın ardından olay yerine hızla sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

 

Kazayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığını belirtti.




Bu haber 662 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI