escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Orhaniye Mahallesi’nde İhbar Ekipleri Harekete Geçirdi

Yakınlarının uzun süre haber alamadığı kişi için ekipler seferber oldu. İtfaiye ekiplerinin kapıyı açmasının ardından evde yapılan kontrolde şahsın uyuduğu belirlendi. Olayın olumsuz bir durum içermemesi üzerine ekipler normale döndü.

facebook-paylas
Tarih: 01-06-2026 01:45

Orhaniye Mahallesi’nde İhbar Ekipleri Harekete Geçirdi

Bursa’nın İnegöl ilçesi Orhaniye Mahallesi Yenişehir Caddesi üzerinde, yakınlarının uzun süre haber alamadığı bir kişi nedeniyle ekipler harekete geçti.

 

Edinilen bilgilere göre, kendisinden haber alınamayan şahıs için yakınları durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Adrese gelen ekipler, içeride bulunan kişiye ulaşamayınca itfaiye ekipleri kapıyı açarak eve girdi.

 

Evde yapılan kontrolde korkulacak herhangi bir durumun olmadığı, şahsın uyuduğu tespit edildi. Olayın sağlık veya güvenlik açısından herhangi bir olumsuzluk içermediği öğrenildi.

 

Durumun netleşmesinin ardından polis ve itfaiye ekipleri olay yerinden ayrılarak normal görevlerine döndü.

 



Bu haber 154 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI