Bugun...



Orman Genel Müdürlüğü Telekonferans ile Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey başkanlığında telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilen genel değerlendirme toplantısı, geniş bir katılımla yapıldı. İnegöl Orman İşletme Müdürü Okan Kaya'nın da katıldığı toplantıda, bölge müdürlüklerinden ve merkezden birçok yetkili yer aldı.

facebook-paylas
Tarih: 09-07-2024 13:56

Orman Genel Müdürlüğü Telekonferans ile Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

Toplantıya Bölge Müdürü Esat Şimşek, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Bursa Orman İşletme Müdürü ve Fidanlık Müdürü bölge müdürlüğü merkezinden katılırken, işletme müdürleri görev yaptıkları işletme müdürlüklerinden video konferans yöntemi ile katıldı. İnegöl Orman İşletme Müdürü Okan Kaya da toplantıda hazır bulundu.

 

Toplantıda konuşan Genel Müdür Karacabey, havaların yüksek seyrettiği bu günlerde orman yangınlarına karşı tüm ekiplerin teyakkuz halinde olması gerektiğini vurguladı. Yol kenarı bakım çalışmalarına önem verilmesi, orman yangın gönüllüleri eğitimlerine devam edilmesi ve 2024 yılı programlarının titizlikle takip edilmesi gerektiğine dikkat çeken Karacabey, 2025 yılı programları ile tamamlanan ormancılık faaliyetlerinin denetimlerinin de yapılacağını belirtti. Özellikle kritik zamanlarda yangınlarla mücadeleye öncelik verilmesi gerektiğini ifade eden Karacabey, özveri ile çalışan tüm personele kolaylıklar diledi.

 

Toplantıda, orman yangınlarına karşı alınacak önlemler ve yürütülen çalışmalar detaylı bir şekilde değerlendirildi. Katılımcılar, orman yangınları ile mücadelede işbirliğinin ve koordinasyonun önemini bir kez daha vurguladı.

 



Bu haber 342 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI