escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Polisler sorguladı, altından dram çıktı

Turgutalp Mahallesi Yasemin Sokak üzerinde kaldırımda uyumasından dolayı şüphelenilen kişi, gerçeğin anlaşılması ile çevredekileri hüzne boğdu.

facebook-paylas
Tarih: 06-07-2023 13:28

Polisler sorguladı, altından dram çıktı

Alınan bilgilere göre Turgutalp Mahallesi Yasemin Sokak üzerinde kaldırımda bir şahsın yattığı ihbarını alan Emniyet Ekipleri ve 112 Acil Sağlık Ekipleri, olay yerine geldi.

 

Musa Açıl isimli geçin yattığını tespit eden ekipler, Açıla yardımcı olmak için onu yerden kaldırdı. Vatandaşların uyuşturucu kullandığı sandığı gencin, uyuşturucu kullanmadığı ve akli melekelerinin tam anlamıyla yerinde olmadığını tespit etti.

 

ALTINDAN DRAM ÇIKTI

Öte yandan Musa Açıl’ın Yenişehir’den tedavi amaçlı İnegöl Devlet Hastanesi Cildiye Bölümü’ne randevusu olduğu için geldiği. Öğlen arası nedeni ile de yorgunluğundan dolayı dışarı çıktığı, gidecek yeri olmadığı için de Turgutalp Mahallesi Yasemin Sokak’ta kaldırım üzerinde uyuya kaldığı tespit edildi.

 

YENİŞEHİR’DE HERKES TANIYOR

Öte yandan Yenişehir’den edindiğimiz bilgilere göre Musa Açıl’ın tüm Yenişehir tarafından tanındığı, zararsız olduğu ve insanların çok sevdiği isimlerden biri olduğu öğrenildi. Akli melekeleri tam olarak yerinde olmayan Açıl, daha sonra ekipler tarafından İnegöl Devlet Hastanesi’ne yönlendirildi.

 

YALNIZ BIRAKILMIŞ

Öte yandan Mehmet Açıl’ın İnegöl’e gelmesine Yenişehir’deki hiçbir kurumdan destek görmediği ve yalnız bırakıldığı öğrenildi.

 



Bu haber 1067 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI