Bugun...



Saadet Mahallesi’ndeki şifalı su ilgi odağı oldu

İnegöl’e bağlı kırsal Saadet Mahallesi’nde bulunan şifalı su, bölge halkının yanı sıra çevre ilçe ve illerden gelen vatandaşların da yoğun ilgisini çekiyor. Vücudun çeşitli organlarına iyi geldiği belirtilen bu şifalı su, sağlık arayışında olanlar için adeta bir cazibe merkezi haline geldi.

facebook-paylas
Tarih: 09-07-2024 22:39

Saadet Mahallesi’ndeki şifalı su ilgi odağı oldu

Özellikle Bursa’dan gelen birçok YouTuber’ın bu bölgeye yaptığı ziyaretler ve yayınladıkları videolar, şifalı suyun ününü daha da artırdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sayesinde Saadet Mahallesi’ndeki şifalı su, sadece yerel halkın değil, çevre illerden gelen ziyaretçilerin de ilgisini çekiyor.

Şifalı suyun, böbrek hastalıklarına, gözlere iyi geldiği belirtiliyor. Bölge halkı, bu suyun yıllardır kullanıldığını ve birçok kişinin sağlık sorunlarına çözüm bulduğunu ifade ediyor.

 

Şifalı suyun bulunduğu alanın doğal güzellikleri ve huzurlu atmosferi, ziyaretçilerin buraya olan ilgisini daha da artırıyor.

Bu suyun ünü, her geçen gün daha fazla kişiye ulaşıyor ve Saadet Mahallesi’nin adı, şifalı suyla birlikte daha geniş bir kitle tarafından duyuluyor.




Bu haber 175 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI