escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI MAHMUT ARIKAN İNEGÖL’E GELİYOR

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci ile birlikte 28 Mart Cumartesi günü İnegöl’de bir dizi programa katılacak.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2026 20:15

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI MAHMUT ARIKAN İNEGÖL’E GELİYOR

Genel Başkan Arıkan, ilçe binasında karşılandıktan sonra öğle namazını İshakpaşa Camii’nde kılacak. Namazın ardından Hastane Mezarlığı’na geçerek Milli Görüş Hareketi’nin İnegöl kurucu isimlerinden merhum Halil İbrahim Çamlıdere’nin kabrini ziyaret edecek.

 

Saat 14.00’te 5. Mevsim Kültür Merkezi’nde Kadın Kolları tarafından düzenlenen Büyük Divan Buluşması’na katılacak olan Arıkan, burada partililere hitap edecek. İkindi namazını Lazlar Camii’nde kılacak olan Arıkan, namaz sonrası Atatürk Bulvarı esnafını ziyaret edecek.

 

Program kapsamında Royal Otel’de İnegöl iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelecek olan Arıkan, dar kapsamlı bir söyleşi gerçekleştirecek. Günün sonunda ise ilçe parti binasında gençlerle buluşarak sohbet edecek.

 

Genel Başkan Arıkan’a program boyunca Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, İl Başkanı Hamza Gürsel, Genel İdare Kurulu Üyesi Salih Berber, İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Yıldız ve parti yöneticileri eşlik edecek.

 



Bu haber 200 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI