|
Tweet |
Mahalle teşkilatlarının gerçekleştirdiği ziyaretlerde din görevlilerine hediyeler takdim edilirken, toplumun manevi hayatına sundukları katkılardan ötürü teşekkür edildi.
“Hocalarımız kardeşlik köprüsünün mimarlarıdır”
Ziyaretler kapsamında açıklama yapan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Yıldız, din görevlilerinin toplum üzerindeki etkisine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Saadet Partisi olarak, Milli Görüş çizgisinde, din görevlilerimizin milletimizin irşad rehberi olarak sundukları emeklerini her daim takdirle karşılıyoruz. Kıymetli hocalarımız sadece ibadetin değil, kardeşlik ve birliktelik köprüsünün de mimarlarıdır. Bu vesileyle manevi hizmet erleri olan kıymetli hocalarımızı tebrik ediyor, dualarını bekliyorum.”
Manevi dayanışma mesajı
Teşkilat mensupları, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın manevi birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirdiğini belirterek, bu tür ziyaretlerin toplumsal bağları kuvvetlendirdiğini vurguladı.