escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Sonbaharın renk cümbüşü Uludağ eteklerinde

Uludağ’ın eteklerinde sonbaharın gelişiyle birlikte doğa mest edici bir tabloya dönüştü. Altın sarısı, kızıl ve turuncu tonlara bürünen meyve bahçeleri, görenleri kendine hayran bıraktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-11-2025 00:29:30 Tarih: 02-11-2025 18:44

Sonbaharın renk cümbüşü Uludağ eteklerinde

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yer alan meyve bahçeleri, sonbaharın tüm renklerini gözler önüne sererken, bölgeye gelen ziyaretçiler için eşsiz bir manzara sunuyor. Renk cümbüşüne dönen doğa, fotoğraf tutkunlarının da ilgi odağı haline geldi. Fotoğraf sanatçısı Şaban Kılıçcı, bu görsel şöleni dron ve fotoğraf çekimleriyle ölümsüzleştirdi. Kılıçcı’nın objektifinden yansıyan kareler, Uludağ eteklerinde sonbaharın tüm güzelliğini gözler önüne serdi.

Doğanın sunduğu bu eşsiz manzara, hem yerli hem de yabancı turistleri bölgeye çekerek İnegöl’ün doğal güzelliklerinin tanıtımına da katkı sağlıyor.




Bu haber 264 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI