escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Yine milleti kandırıyorsunuz

Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan, Millet İttifakı’ndaki gelişmelerin ardından açıklamalarda bulundu. Soydan, özellikle Ankara ve İstanbul Belediye Başkanlarına yönelik eleştirilerde bulunarak, “İşi en yoğun iki belediye başkanının işi az geldi herhalde. Yine Milleti kandırıyorsunuz”

facebook-paylas
Tarih: 07-03-2023 13:47

Yine milleti kandırıyorsunuz

İnegöl’de Millet İttifakı’ndaki bazı partilerin yanı sıra muhalefet partilerinin de Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilileri sürüyor.

 

Bu kapsamda ilk olarak Millet İttifakı içinde bulunan DEVA Partisi İnegöl İlçe Başkanı Kani Ahmet Erbay, özgürce düşüncesini dile getirerek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını kabul etmediğini belirtmişti.

 

Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan da sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunarak, özellikle Ankara ve İstanbul Belediye başkanlarına yüklendi.

 

Habere konu olan paylaşımlarında ise Soydan, şu ifadeleri kullandı:

 

“Koltuk uğruna koskoca belediye başkanlarını kukla yaptı. Sustunuz! Türkiye'nin en büyük, en önemli, işi en yoğun iki belediye başkanının işi az geldi herhalde. Yine Milleti kandırıyorsunuz”




Bu haber 531 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


YUKARI YUKARI