Bugun...



İNEGÖL GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ’NDE ÂŞIKLAR ATIŞMASI COŞKUSU

İnegöl Gümüşhaneliler Derneği tarafından düzenlenen özel programda halk ozanları Âşık Kul Nuri ve Rahim Sağlam, gerçekleştirdikleri atışmayla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

facebook-paylas
Tarih: 08-11-2026 01:35

İNEGÖL GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ’NDE ÂŞIKLAR ATIŞMASI COŞKUSU

İnegöl Gümüşhaneliler Derneği Başkanı İsmail Alan’ın ev sahipliğinde, Derman Sokak üzerinde bulunan dernek binasında düzenlenen programa Gümüşhanelilerin yanı sıra Bayburtlu ve Erzurumlu vatandaşlar da katıldı.

Programa Gümüşhaneliler Bursa Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de iştirak etti. İki derneğin yöneticileri ve hemşehrilerin bir araya geldiği gecede birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan halk ozanları Âşık Kul Nuri ve Rahim Sağlam, karşılıklı atışmaları ve seslendirdikleri türkülerle davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Geleneksel âşıklık kültürünün yaşatıldığı program, renkli görüntülere sahne olurken davetlilerin beğenisini kazanan gece, âşıkların karşılıklı atışmasıyla sona erdi.

 



Bu haber 67 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İNEGÖL Haberleri

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
nöbetçi eczaneler
YAZARLAR
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
GAZETEMİZ

İnegöl ziraat odası başkanı kim olsun


YUKARI YUKARI