|
Tweet |
İnegöl’ün yetiştirdiği meslek temsilcilerinden Dilan Kırtaş, uluslararası düzeyde düzenlenen Crea Fest 7 Eurasia Championship’te yarışmacı olarak yer almaya hazırlanıyor.
Saç ve güzellik sektörünün önemli organizasyonları arasında gösterilen festival, 19-22 Ekim 2026 tarihleri arasında Antalya Belek’te bulunan Selectum Luxury Hotel’de gerçekleştirilecek. Hairprof ve Avin Beauty and Fashion Institute iş birliğiyle düzenlenen organizasyonda mücadele edecek olan Kırtaş, İnegöl’ü uluslararası platformda temsil edecek.
ODA BAŞKANI DÜGEN’DEN DESTEK MESAJI
İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İsmail Dügen, oda üyesi Dilan Kırtaş’a başarı dileklerini iletti.
Dügen, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Odamız üyesi değerli meslektaşımız Dilan Kırtaş’ın, uluslararası alanda gerçekleşecek bu prestijli şampiyonada ilçemizi temsil edecek olmasından büyük gurur duyuyoruz. Yeteneği ve emeğiyle İnegöl’ümüzü en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tamdır. Odamız ve tüm meslektaşlarımız adına kendisine başarılar diliyor, güzel derecelerle döneceğine yürekten inanıyoruz.”
İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası da şampiyonada mücadele edecek olan Dilan Kırtaş’a başarılar dileyerek İnegöl’ü en iyi şekilde temsil etmesini temenni etti.
